Praktisk info

Hasseris Gymnasium tilbyder enten en almen studentereksamen (STX) eller den internationale studentereksamen – International Baccalaureate (IB). Hasseris Gymnasium er det eneste sted i Nordjylland, hvor denne mulighed findes.

En studentereksamen på Hasseris Gymnasium er på mange måder en dannelsesrejse, der åbner verden for vores elever. Gennem fagene i gymnasiet får vores elever en faglig tyngde, så man som elev bliver klogere på sig selv, samfundet og vores planet. Desuden åbner en studentereksamen dørene op for netop den videregående uddannelse, den enkelte drømmer om. Endeligt åbner en studentereksamen på Hasseris Gymnasium op for verden omkring os, da gymnasiets internationale profil indebærer en bred vifte af faglige møder på tværs af grænser.

Vi arbejder målrettet med at højne det faglige niveau hos den enkelte elev. Dette finder sted både gennem talentundervisning til særligt dygtige og engagerede elever, der skal udfordres fagligt, men ligeså vigtigt finder det også sted gennem målrettede opsamlingskurser til elever, der har brug for en ekstra hånd i for eksempel matematik. Vi har også naturvidenskabeligt lektieværksted hver uge, hvor lærere hjælper med lektier og afleveringer. Endeligt deltager vores elever i en række forskellige faglige konkurrencer inden for både sprog, samfund, musik og science på tværs af Danmark og Europa.

Gymnasielivet handler også om gode venskaber og stærke oplevelser. Klassernes teamlærere støtter op om at organisere sociale arrangementer uden for skoletiden, ligesom der i løbet af året foregår en klasseturnering i forskellige idrætsgrene, hvor klasserne dyster mod hinanden. Der opføres musicals og teaterkoncerter, bandaftener og ikke mindst det årlige MGP, hvor de fleste af gymnasiets elever er involverede på den ene eller den anden måde. Endeligt har vi sjove fester og hyggelige fredagscaféer.

På Hasseris Gymnasium lægger vi vægt på, at eleverne kan færdes i et givende og frugtbart uddannelsesmiljø, der baserer sig på skolens grundlæggende værdier: faglighed, fællesskab, kreativitet, ansvarlighed og udsyn.

 

 

Kontakt os

Hvis du har spørgsmål eller bare ønsker at komme i kontakt med Hasseris Gymnasium, så kan du finde vores kontaktoplysninger nedenfor.

Skolens kontor er åbent for henvendelser i skoletiden.

 

Hasseris Gymnasium

Telefon: 9632 7110

Telefax: 9818 6312

Email: hg@hasseris-gym.dk

SoMe: Facebook // Instagram

 

Send sikker mail til gymnasiet her

Find kontaktoplysninger på gymnasiets dataansvarlige og gymnasiets databeskyttelsesrådgiver her.